Сингапур и о. Бали + 4 целодневни екскурзии

13 дни / 10 нощувки, Вид транспорт: Самолет Самолет
Цена от: 5652.35 лв.
Дати на отпътуване: 25.10.2024

13 дни / 10 нощувки

Код на програма: E-1154

Дата Цена Резервирай
25.10.2024 5652.35 лв. резервация
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
Програма
Дати и цени:
Хотел Цена на възрастен в двойна стая Цена на възрастен в единична стая
16.11.2023 – 28.11.2023 2 890 евро 3 240 евро

ХОТЕЛИ:
 • Бали - 7 нощувки със закуски в хотел Sakti Garden Resort & Spa 4* (или подобен)
 • Сингапур - 3 нощувки със закуски в хотел Mercure Singapore Tyrwhitt 4* (или подобен)
ПРОГРАМА
 
ДЕН 1: София - Сингапур (16.11.2023)
Среща на летище София и полет за Сингапур.

ДЕН 2: Сингапур (17.11.2023)
Пристигане в Сингапур. Трансфер до хотела и настаняване.

Днес сме на плаж на остров Сентоса - островът на забавленията. Уникално разнообразие от атракции - Universal Studio Park, аквапарк, Градината на пеперудите, Музеят на восъчните фигури на Мадам Тюсо, гигантски аквариум, събрал подводната флора и фауна на света + километри плажове и невероятна тропическа растителност. Лежерно и истински незабравимо! /някои от атракциите са с допълнителна входна такса, която се плаща на място/.
В следобедните часове продължаваме към Чайна Таун. Като всеки голям световен град, Сингапур също има квартал, наречен Чайна Таун. Пъстри улички, чудесни пазари за сувенири, ресторанти, бляскави храмове. Там е и любимата ни Пагода Стрийт. Веднага след това продължаваме към Малката Индия – цветен, ухаещ и незабравим етнически индийски квартал, препълнен с улични търговци, туристи, багри и ухания. Ще пазаруваме, ще похапнем люта индийска храна, ще открием великолепен индийски храм...
Вечерта – свободна програма.
Нощувка.

ДЕН 3: Сингапур (18.11.2023)
Сити тур на чудния "Град на Лъва" - Сингапур. Хотел Marina Bay Sands - символът на Сингапур и статуята на Мерлиона /с глава на лъв и тяло на риба/.


Лежерна разходка из старата колониална част на Сингапур /в близост до Сингапур ривър/. Ще видим Парламента, Националната галерия, Националния музей, Катедралата Сейнт Андрюс /при желание обектите може да се разгледат и отвътре срещу допълнително заплащане/.
Ще намерим време и за страхотни гледки на върха в Сингапур. Качвайки се на наблюдателната площадка на Marina Bay Sands (емблематичният хотел, на чийто покрив има огромна лодка с инфинити басейн), ще погледнем града отвисоко и ще останем без дъх /срещу входна такса/.

Продължаваме пеша към ботаническите градини The Gardens by the Bay. Електрическите супер дървета със светлинно-музикалното шоу, както и двата купола-оранжерии /срещу допълнително заплащане/.
За финал сме оставили емблематичното светлинно шоу "Електра" - музика, танцуващи фонтани, лазери - изключително!
Нощувка.

ДЕН 4: Сингапур (19.11.2023)
Закуска. Свободно време ИЛИ по желание /срещу допълнително заплащане/, посещение на зоологическата градина в Сингапур.
Вечерта - разходка в централните части на града и една от най-скъпите улици в света - Орчард роуд, известна с лъскавите молове, невероятна украса, улични музиканти.
Нощувка.

ДЕН 5: Сингапур - О-в Бали (20.11.2023)
Закуска. Трансфер до летището за полет до Бали.
Преди полета и като достоен завършек на нашето сингапурско преживяване - The Jewel - невероятна атракция на летището с чудни градини, молове, вълшебен водопад.
Пристигаме на летището в Бали вечерта.
Трансфер и настаняване в хотел в Убуд.
Нощувка.

ДЕН 6: Опознаване на културната столица на Бали - Убуд (21.11.2023)
Закуска. Днес ни предстои целодневна туристическа обиколка /включено в пакетната цена/ и опознаване на културата на Бали в Убуд. Ще посетим и гората на маймуните. Това е парк с вековни дървета, свежи потоци, лиани и мистични статуи. Там балийски макаци живеят свободни в природата.

Продължаваме към Тегалаланг - живописните оризови тераси на Бали. Те са едни от любимите ни пейзажи в Убуд. Магнит за пътешественици. Предлагащи страхотни възможности за снимки, оризовите насаждения са интересни и заради "субак" - традиционна балийска напоителна система, която според историята е предадена на поколенията от почитан свещеник през далечния осми век.
В оризищата на Тегалаланг ще посетим едно от най-атрактивните места за снимки - Люлките на Бали.

След люлките ще направим късен сплотяващ обяд със спираща дъха гледка към джунглата.
Ще завършим този вълнуващ ден с посещение на традиционен балийски кечак танц - ритуално представление, описващо история от Махабрата /включено в пакетната цена/.
Нощувка.

ДЕН 7: Бали (22.11.2023)
Закуска. Ще започнем деня с посещение на двореца и Езерото с лотосите в центъра на Убуд.
След това се отправяме към водопада Гоа Ранг Ренг - уникалния стъпаловиден водопад образуващ натурални басейни. Ще се разхладим в бистрите планински води, сред зелената балийска джунгла.
Следва посещение на храма Гоа Гаджа - пещерата на слона, където след разкопки е открита статуя на Ганеша, за която се смята, че случва чудеса и сбъдва молитви. Под храмовия комплекс се събират реките Панкунг и Петану, което според балийските вярвания прави мястото особено магично. Поверията гласят, че водата, извираща от шестте статуи… подмладява.
Нощувка.

ДЕН 8: Бали (23.11.2023)
Закуска. Отправяме се към храма Гунунг Кауи, който е един от най-интересните археологически обекти в Бали. Датира от 11-ти век и представлява редица издълбани в скалите 7-метрови статуи, за които се вярва, че са гробниците на крал Анак Уунгсу от династията Удаяна и неговите съпруги. Намира се сред живописна джунгла от двете страни на река Пакерисан.

Следващата ни спирка е храма Търта Емпул - храмът на свещената вода. Търта Емпул е изграден край минерален извор, за който се смята, че е сътворен от самия бог Индра и е с магическа сила. От 926 г., или близо 11 века, балийците отиват на това място за ритуално къпане. Вярват, че то ще им донесе духовно пречистване и изцеление. Изворът е отворен и достъпен за всички желаещи и ще преминем в балийския ритуал през всичките 15 чучура.
Нощувка..

ДЕН 9: Бали (24.11.2023)
Закуска. Потегляме към езерата Буян и Тамблинган, където ще открием  уникална гледка. Историите гласят, че двете езера са преродени мъж и жена и в определени периоди от годината се сливат и образуват гейзери.

Продължаваме към магичната джунгла на Мундук, където ни очаква 3-4 часов преход. Там ще видим и да усетим силата на водната стихия. Водопадите са едни от най-красивите в Бали и същевременно са сред най-малко посещаваните места, далеч от цивилизацията.Следва посещение на главния шиваистки воден храм в Бали - Улун Дану Бератан. Храмовият комплекс се намира на брега на езерото Бератан в планината. Построен е през 1663 г. и е посветен на богинята на реките и езерата Деуи Дану. Езерото Бератан е известно като езерото на свещената планина, заради плодовитостта на тази област. Намира се на 1 200м над морското равнище и има студен тропически климат.
Нощувка.

ДЕН 10: Бали (25.11.2023)
Закуска.
Свободно време за почивка, басейн, шопинг и разходки в местността
Нощувка.

ДЕН 11: Бали (26.11.2023)
Закуска.
Свободно време за почивка, басейн, шопинг и разходки в местността

ДЕН 12: Бали - София (27.11.2023)
Закуска. Свободен ден - пазарите на Убуд ни чакат. Подаръци, сувенири, ръчно изработени украшения и бижута.
Трансфер до летището и вечерен полет за София.
Пристигане на летище София на следващия ден.

Застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
 • Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.
 • Стойността на застраховката е между 7% и 9% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.
 • Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.
 • Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри
 • Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора
Какво покрива застраховката:

Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:
 • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;
 • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;
 • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;
 • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката.
 • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид
 • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването
Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:
 • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да отпътува за дестинацията.
 • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;
 • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки.
 • Самоубийство или опит за самоубийство
При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.
Хотели

ХОТЕЛИ:

 • Бали - 7 нощувки със закуски в хотел Sakti Garden Resort & Spa 4* (или подобен)
 • Сингапур - 3 нощувки със закуски в хотел Mercure Singapore Tyrwhitt 4* (или подобен)
 • Самолетни билети София - Истанбул - Сингапур и Денпасар (о. Бали) - Истанбул - София с Turkish Airlines с включен 23 кг чекиран багаж
 • Вътрешен полет Сингапур - Денпасар (о. Бали) с включен 20кг чекиран багаж
 • Летищни такси
 • Ръчен багаж
 • 3 нощувки със закуска в Сингапур
 • Целодневен сити тур на Сингапур
 • Плаж на о-в Сентоса+етническите квартали Чайна Таун и Литъл Индия
 • 7 нощувки със закуска в Убуд на о. Бали
 • Трансфери летище - хотел - летище
 • Транспорт по програмата
 • Екскурзии и входни такси до всички забележителности, упоменати в програмата
 • Здравна застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро
 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка

Оферта № Е1154

Ваучер за подарък

Изненадайте Вашите роднини, близки и приятели по случай техния празник с почивка или екскурзия, от която да им останат незабравими спомени.

повече >>

Дестинации