Изберете
дестинация

Екскурзии в СИНГАПУР

Екскурзия МАЛАЙЗИЯ, СИНГАПУР и ИНДОНЕЗИЯ (о.Бали и о.Ява)
3875
лв.
11 дни / 8 нощувки

Маршрут:
Куала Лумпур, Путраджая, Малака, Сингапур, остров Бали, остров Ява

Дати на заминаване:
15.09.2018
20.10.2018
19.11.2018


С включени самолетни билети и летищни такси в цената!

Приключението започва с Малайзия. Тук Ви очакват живописни колониални градове, естествени тропически джунгли и ширнали се на дължина пясъчни плажове. Куала Лумпур е град на рекордите, чиято специфика се изразява в културното му многообразие и различните напластявания на традиции и модерност. В Малака, най-старият град на Малайзия, множеството сгради, руини или просто надписи свидетелстват за някогашното присъствие на португалци, нидерландци и британци.
Прехвърляме се в Сингапур, чието име означава „Град на лъва”. Поради благоприятното си разположение този мултикултурен град-държава е най-важният транспортен възел в Югоизточна Азия. На първо място сред забележителностите му са старите колониални квартали.
Завършваме пътешествието с Индонезия – пресечна точка на различни морски пътища, използвани от хилядолетия с военна или търговска цел. Тук традициите са устойчиво наслоени. Архипелагът е една от най-красивите и изпълнени с тайнственост ваканционни дестинации в света, островен рай за любителите на природата и културата. Не само тропическият климат и естествената природа са превърнали островите Бали и Ява в атрактивна цел за туристите. Тук привличат както множеството храмове и паметници от различни епохи, така и тропическият климат, естествената красота на повечето острови и преди всичко на о. Бали, както и дружелюбните индонезийци.

Доверете ни се и изберете „БУЛКАРТ ТРАВЪЛ” за осъществяване на Вашето пътуване до СИНГАПУР, ИНДОНЕЗИЯ и МАЛАЙЗИЯ, защото:
 • с тази комбинирана програма Ви даваме възможност да посетите места, обявени от ЮНЕСКО за паметници на световното наследство: храмовите комплекси Борободур и Прамбанан в Индонезия и Малака - старата столица на Малайзия;
 • осигуряваме оптимално съотношение между цена и качество;
 • с групата пътува водач-преводач от „БУЛКАРТ ТРАВЪЛ”;
 • екскурзоводското обслужване е с превод на български език;
 • получавате актуална и изчерпателна информация преди и по време на Вашето пътуване;
 • ние сме регистриран туроператор и туристически агент с над 15-годишен опит.

ЖИВОТЪТ Е ЕДНО ДЪЛГО ПЪТУВАНЕ И НИЕ МОЖЕМ ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ПРИЯТНО ЗАЕДНО!

Ден 1 - София – Доха
Полет от София за Доха.

Ден 2 - Доха – Куала Лумпур
Кацане в Доха. Полет за Куала Лумпур. Пристигане и трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 3 - Куала Лумпур (закуска)
Разглеждане забележителностите на Куала Лумпур – Националната джамия; Монументът на загиналите във войната; сградата на Федералния съд; старата гара; Кралският дворец; Тиен Хау – един от най-големите китайски храмове в Югоизточна Азия и др. Свободно време. Привечер посещение на оживения пазар в Чайнатаун; храма Шри Махамариамман – един от най-богато украсените индийски храмове. По желание (заплаща се допълнително) - традиционна вечеря с малайзийски танци и музика и фото стоп на кулите Петронас. Нощувка.

Ден 4 - Куала Лумпур – Путраджая – Малака (Малайзия) – Сингапур (закуска)
Сутринта отпътуване за Сингапур. Спирка в Путраджая - новата административна столица на Малайзия, завършена през 1995 г., и посещение на Путра Пердана – комплексът, в който е кабинетът на министър-председателя на Малайзия; джамията Путра, която може да побере 15 000 посетители и др. На път за Сингапур се спира за снимки в Малака - старата столица на страната (ЮНЕСКО). Отпътуване за Сингапур. Настаняване в хотел и нощувка.

Ден 5 - Сингапур (закуска)
Полудневна обиколка на Сингапур – Паданг, театърът „Еспланада” с площ 60 хил. м2, разположен близо до устието на р. Сингапур; статуята на Мерлиона – митично чудовище, символ на Сингапур, наполовина лъв, наполовина риба, откъдето има прекрасна гледка и към известния хотел Марина Бей; храмът Тиан Хок Кенг и др. Посещение на Ботаническата градина и Националната градина на орхидеите, в която могат да се видят повече от 1 000 вида орхидеи. Разглеждане на кварталите „Чайнатаун” и „Малката Индия”. По желание (заплаща се допълнително) - круиз по река Сингапур. Нощувка.

Ден 6 - Сингапур – Денпасар (о. Бали) (закуска)
Свободно време. Трансфер до летището за полет до Денпасар. Настаняване в хотел и нощувка.

Ден 7 - о. Бали (закуска)
По желание свободен ден за плаж или целодневна екскурзия (заплаща се допълнително, с включени обяд и вечеря) - посещение на храма Безаки – най-старият и най-тачен хиндуистки комплекс на острова, намиращ се в подножието на свещената планина Ганунг Агунг; двореца Клунгкунг - исторически комплекс в Семарапура, столица на династията Клунгкунг, построен през XVII в., но почти напълно унищожен от холандските колонизатори през 1908 г. Днес запазилите се руини са Съдилището (Керта Госа) и Главната порта. В двора на двореца се намира и плаващият павилион Бале Камбанг, построен през 1940 г. В Батубулан могат да се наблюдават традиционните танци Баронг и Крис. По време на екскурзията се посещават и няколко занаятчийски селища, известни с обработката на злато, сребро, дърворезба и др. Вечерята е с морска храна в известното рибарско селище Джимбаран. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8 - о. Бали (закуска)
По желание свободен ден за плаж или целодневна екскурзия (заплаща се допълнително, с включен обяд) – посещение на Менгви, където се намират едно от най-живописните светилища в Бали, принадлежащи на кралското семейство - храмът Таман Аюн („Водната градина”), заобиколен от езера. Посещение на храма Улун Дану, разположен на брега на езерото Баратан. На връщане към хотела се посещава Тана Лот - един от най-важните и най-красивите храмове на острова, построен на заобиколена от океана канара. В късния следобед - по желание трансфер до пристанище за круиз по залез (с вечеря и жива музика) - докато плавате в открито море ще имате възможност да се насладите на специално приготвена вечеря под звуците на любими мелодии. Романтичното настроение е допълнено от мъждукащите светлини на хоризонта и свежия летен бриз. Трансфер обратно до хотела и нощувка.

Ден 9 - о.Бали – о. Ява - о.Бали (Индонезия) (закуска)
По желание свободен ден за плаж или целодневна екскурзия до остров Ява (заплаща се допълнително). Трансфер до летището и полет до Джогякарта. Посещение на храмовия комплекс Борободур от IX в. (ЮНЕСКО), който се състои от 6 квадратни и още 3 кръгли платформи на върха, декорирани с 2 672 барелефа и 504 статуи на Буда. Следва разглеждане на най-големия в Индонезия храмов комплекс, посветен на бог Шива - Прамбанан (ЮНЕСКО). Трансфер до летището за обратен полет до Денпасар. Нощувка.

Ден 10 - о.Бали - Доха (закуска)
Свободно време за плаж. Следобед трансфер до летище Денпасар.

Ден 11 - Доха - София
Полети Денпасар-Доха и Доха-София.

Цена: от 1 980 € / 3 875 лв.

Цената е за група над 20 туристи и включва:
 • самолетни билети София-Доха-Куала Лумпур и Денпасар-Доха-София (с включени летищни такси);
 • самолетен билет Сингапур-Денпасар (с включени летищни такси);
 • трансфери летище-хотел–летище;
 • транспорт по програмата с автобус/микробус (в зависимост от броя на туристите в групата);
 • 8 нощувки в двойна стая в хотели 3-4*, в т.ч.: в 2 - в Куала Лумпур (хотел “Holiday Inn Express” 3* или подобен); 2 - в Сингапур (хотел „Ibis Singapore Novena” 3* или подобен); 4 - на о. Бали (хотел „Maison Atc Seminyak” 4* или подобен);
 • 8 закуски;
 • туристическа програма в Куала Лумпур;
 • туристическа програма в Путраджая;
 • туристическа програма в Малака;
 • туристическа програма в Сингапур;
 • входни такси на посещавани по програмата обекти;
 • водач от туристическа агенция „БУЛКАРТ ТРАВЪЛ”;
 • екскурзоводско обслужване с превод на български език.

Цената не включва:
 • застраховка за времето на пътуването - по 2 лв. на ден (медицинската застраховка е с покритие 10 000 €);
 • входна виза за Индонезия – 35 щат.дол.; изходяща гранична такса за Индонезия - ~18 щат.дол (залаща се на място);
 • мероприятия и допълнителни екскурзии, посещавани по желание (заявяват се и се заплащат при записване; цените са за група от минимум 10 туристи и подлежат на препотвърждаване), в т. ч.:
  • традиционна вечеря с малайзийски танци и музика (напиткитe не са включени в цената) – 55 лв.;
  • круиз в устието на р. Сингапур - 135 лв.;
  • целодневна екскурзия на о.Бали (Ден 7) с посещение на храма Безаки, двореца Клунгкунг, занаятчийски селища, известни с обработката на злато, сребро, дърворезба и др. (с включени обяд и вечеря) - 145 лв.;
  • целодневна екскурзия на о.Бали (Ден 8) с посещение на храмовете Таман Аюн, Улун Дану и Тана Лот (с включен обяд) – 115 лв.;
  • круиз с включена вечеря с жива музика и кабаретна програма на о.Бали – 135 лв.;
  • целодневна самолетна екскурзия до о. Ява с включен обяд – 795 лв. (вкл. самолетните билети);
 • доплащане за единична стая – 725 лв.;
 • такса обслужване за местните екскурзоводи и шофьори – 35 щат.дол.;
 • напитки по време на храненията и др.разходи от личен характер.

Записване и плащане:
 • записването за екскурзията става след сключване на договор с „Булкарт Tравъл”, внасяне на депозит (капаро) в размер на 1800 лв.; и пълно плащане на останалата част от сумата се извършва не по-късно от 45 дни преди датата на отпътуване;

Допълнителни изисквания:
 • паспорт с валидност минимум 6 месеца след края на пътуването;
 • изисква се издаване на входна виза за посещение на Индонезия - заплаща се и се получава при влизане в страната;
 • за посещаваните по програмата страни и райони няма изисквания за задължителна ваксинация;
 • туристи над 65 г. възраст доплащат за застраховка;
 • цените на самолетните билети са калкулирани на база най-ниската тарифа в момента на изготвяне на офертата - за полетите София-Куала Лумпур и Денпасар-София на Катарските авиолинии (1 080 лв.) и за полета Сингапур-Денпасар (195 лв.), поради което подлежат на препотвърждение при конкретни резервации; цената на самолетните билети се счита за потвърдена само при издаването им, като Туроператорът запазва правото си на промяна в пакетната цена със съответната разлика.
 • в зависимост от цената на самолетните билети е възможна промяна на датите с до 2-3 дни;
 • в зависимост от полетното разписание може да има транзитна нощувка – не е включена в пакетната цена, както и трансферите летище-хотел-летище за нея;
 • пакетната цена е калкулирана при курс 1 щат.дол. = 1,65 лв.; при промяна на валутния курс с 2 % и повече Туроператорът запазва правото си да променя пакетната цена;
 • Туроператорът не може да гарантира вида на двойната стая - спалня или 2 отделни легла;
 • местата в автобуса/микробуса се определят по реда на записване за пътуването;
 • при окончателното плащане на пакета задължително се заплаща застраховката и се събира таксата за обслужване от местните екскурзоводи и шофьори – 35 щат.дол.;
 • „БУЛКАРТ ТРАВЪЛ” не поема отговорност при отказ за издаване на виза от страна на посолството; при отказ на виза таксите за услугата и цената на визата не се възстановяват;
 • Туроператорът предлага сключването на застраховка, която обезщетява разходи в случай на анулиране или предсрочно прекратяване на предплатено туристическо пътуване – по желание, при сключване на договора;
Доплащане (при по-малко от 20 туристи в групата): 190 лв. - при група от 16-20 туристи; 490 лв. - при група от 10-15 туристи.

 • Краен срок за уведомяване при недостатъчен брой туристи – 20 дни преди пътуването.

 • Пътуването се осъществява при минимум 10 туристи.

Туроператорът има сключена застраховка «Отговорност на туроператора» със ЗАД ”Алианц България” АД, бул. «Княз Дондуков» 59, София, тел. 02/9302126, за покриване отговорността за причинени вреди вследствие неразплащане с контрагентите си, вкл. и срещу неплатежоспособност и несъстоятелност.
Булкарт Tравъл запазва правото на промени в програмата и в последователността на изпълнението й.
Плащането към Туроператора може да бъде направено в офиса на фирмата, при оторизираните агенти или чрез банков превод по сметка на „Булкарт Травъл” ООД в УниКредит Булбанк – София: BG27 UNCR 9660 1009 3041 09.